Startsida / Inlägg

Spörsmål & Svar

av Julia Nicander
 
I Spörsmål & Svar så fångar jag upp era frågor och svarar på dem så gott jag bara kan.
Ingen fråga är för liten!
 

1. Vilken är din favoritfrisyr?
Jag älskar när mitt hår är lockigt! På senare tid har jag dock inte hunnit ordna med varken papiljotter eller bobby pins, men senare i veckan planerar jag att köra en helkväll med mitt hår…
2. Hur ser din sminkrutin ut på morgonen?
Under den här hösten och vintern har nästan allt mitt smink så smått börjat ta slut, utan att jag hunnit ersätta det. Så för tillfället går det till såhär: Jag smörjer in mig med någon av alla tusen ansiktskrämer som dräller här hemma, lägger på en foundation och ett lager puder, lite rouge och beroende på hur dagen ser ut lite läppstift och eyeliner. Min hud ropar högt efter primer och concealer, samt en ny foundation, men det får vänta till mellandagarna helt enkelt.
3. Var shoppar du helst vintage?
Allra helst kikar och handlar jag på små loppmarknader utefter bohusläns vägar. Garageloppisar är min stora kärlek. Annars är jag hemskt förtjust i Beyond Retro och Stadsmissionen Vallgatan.
4. Hur mycket lägger du på kläder varje månad?
Oj, det är väldigt olika! Någonstans mellan 100 kronor och 500 kronor skulle jag gissa. Det bästa med vintage och second hand, är ju just att det är väldigt snällt mot plånboken, så det behöver inte bli så dyrt, även om en handlar mycket.
5. Köper du mycket kläder online?
För tillfället så gör jag faktiskt inte det. Jag är så himla förtjust i att klämma, rycka, dra och kika på saker, att jag tycker att det tappar lite av tjusningen med shopping när man köper online.  Därmed inte sagt att det inte finns otaliga mängder underbara webshopar att förkovra sig i, men i nuläget föredrar jag riktiga handlingspromenader!

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB