Startsida / Inlägg

Aktualiteter – Den sirliga drinkvagnen

av Julia Nicander

Här är den! Min magnifikt sirliga drinkvagn med gyllene hjul. Jag och Joakim var överens om att en whisky i all ära, men en whisky från en sirlig drinkvagn? Så mycket mer potent. Nu saknas bara en öronlappsfåtölj i skinn och en bokhylla fylld av diverse klassiker. Sedan är min lilla läshörna redo att invigas. Vagnen hittade jag på KFUM Repris i Kallebäck och den kostade mig bara 150 kronor! Norpade den innan den ens hann lämna skyltfönstret. Nu är jag så nöjd att jag spinner som en liten katt.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sebastian Laneby, Nils Höglander och Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB