Startsida / Inlägg

Ekipering och mundering

av Julia Nicander

Idag blev det allt en lite skarpare dag tror jag. Sjukdomen släpper sakteliga sitt grepp. Men trots nyfunnen hjärnfunktion så tyckte visst en och annan kollega att jag såg lite vissen ut, och jag kan inte annat än att hålla med! Allting är lite visset i allmänhet känns det som. Huden är fnasig, håret livlöst och en allmän håglöshet kan anas. Så än så länge får ni nöja er med kroppsbilder. Då min snoriga rödnästa nuna ännu inte gör sig så bra på bild. Men snart är jag nog tillbaka igen. Eller vad tror ni? Idag har jag även hämtat mina kläder i förrådet hos min mor, så äntligen slipper jag klä mig likadant vareviga dag. Idag tillexempel, såg en ut såhär:

 

Och sneluggen är tillbaka också ja, det har jag nästan glömt. Men piffiga frisyrer får nog vänta någon dag eller två till, morgonstund har i nuläget inte guld i mun, mest grusiga ögon och snorig nos. Men snart! Då blir det pincurls för hele slanten.

 • Tjänstgörande redaktörer: Aleksandra Wojcik, Paula Westerberg och Karl Meyer von Bremen
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB