Startsida / Inlägg

2013-02-05

av Julia Nicander

Något av det bästa jag vet, är när någon av mina många släktingar, bestämmer sig för att nu är det minsann dags att rensa ut i smyckeskrinet! Då brukar de lägga upp rader av fina gamla broscher, ringar, och diverse andra bijouterier och så får vi barnbarn försiktigt välja ut våra favoriter. Rättvist såklart! Och även om man inte hade köpt det där smycket om man stött på det i någon butik någonstans, så vill man ändå ha det, eftersom det är själva plockandet och letandet som är det fina. Men i brist på äldre släktingar, eller kanske bara i brist på sådana som vill rensa ut därhemma, så hittade jag imorse lite tingeltangel som jag tänkte att ni kanske var intresserade av. Jag är i alla fall det, nu var det ett tag sedan jag fick pilla i gamla skrin.

Här & här  hittar ni auktionerna i sin helhet.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB