Startsida / Inlägg

Inredningshelgen som inte dokumenterades

av Julia Nicander

I helgen var ju det äntligen äntligen dags för inredningskalas! Mamma, min syster och jag själv hoppade in i bilen och åkte till precis alla stora loppisar som jag kunde komma på. Men vips, så insåg vi hur lite tid vi hade, och kameran hann helt enkelt inte komma fram. Mer än för att dokumentera det fantastiska vädret vi hade!

Och sedan följde otaliga timmar av bärande, bärande, bärande, skruvande, placerande, hängande, hamrande, putsande och liknande svettiga aktiviteter. Pust! På söndag stack Joakim in nosen i lägenheten och jag fick överraska med ett nästan helt nytt hem! Skall ta er på en rundtur så fort alla mina kläder är upphängda, men här får ni en liten smakbit av hur det ser ut hemma hos oss just nu!

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB