Startsida / Inlägg

Elsa Billgren – Medborgarskolan

av Julia Nicander

Ni som bor i Stockholm har sån himla tur! På Medborgarskolan, den 18e april klockan 18.30, så kan ni nämligen få se den sprudlande Elsa Billgren föreläsa om Vintage! Kulturdirekt.se beskriver eventet såhär:

”Elsa Billgren delar generöst med sig av sitt personliga och färgsprakande förhållningssätt till att shoppa, vårda och älska vintagekläder. Du får ta del av hennes initierade och kunniga tips, hur man går till väga inne i en second handaffär för att komma hem med de bästa fynden, historien om klänningen som gifte sig fem gånger i år och varför saker gärna ska berätta en historia. En kväll fylld av inspiration, lust och flärd!”

Och hur bra låter inte det?
Biljetter hittar ni här.

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Joel Holmgren och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB