Startsida / Inlägg

2013-02-15

av Julia Nicander


Då var det dags för första delen av svaren på frågorna som ni har ställt! ni är alla underbart söta som faktiskt frågade saker, och vill veta hur jag är, och vad jag gör. Här kommer en miljon svar, och massa kramar till er!

Kan du tipsa om bra musik/böcker/filmer/serier?
Definitivt. Jag funderar på att göra en egen kategori, bara för detta ändamål. Kultur är det bästa som finns!

Kan du göra fler spotifylistor, längesedan!!
Återigen, definitivt.
Jag har försummat mina bloggplikter lite på sistone i allmänhet känner jag, det skall skärpas till och ryckas upp! Spotifylistor skall ni defintivt få fler av. Både långa och korta!

 

Vad äter du till frukost?
Det här är nog mitt sämsta. Men jag äter nästan aldrig frukost! Jag tycker inte riktigt om frukostmat på morgonen. Smörgåsar, fil, yoghurt med musli. Nej usch! Målet är dock att orka laga bananpannkakor, nudelsallad, äggröra, bacon och små buljonger. Men klockan 6 på morgonen så ORKAR man ju helt enkelt inte. Men viljan finns!

 

Vilken är din bästa klänning?
Åh, detta får bli ett helt eget inlägg tror jag.

Kan du visa hur man gör hårsnurror?
Absolut. Jag har inte spelat in en videoblogg tidigare, men imorgon skall jag faktiskt visa en vän hur man gör, kanske kan spela in hela kalaset!

Kan du berätta om ditt jobb/utbildning? Och hur du är uppväxt?
Om vi börjar med jobbkategorin, så har jag varit på en handfull olika arbetsplatser.
Började efter gymnasiet i en butik som sålde mobiltelefoner och kameror, gick vidare till att bli de av en inventeringsgrupp för en stor matbutik. Vi reste runt i Sverige, bodde på hotell och räknade varor hela dagarna. Superkonstigt, men ganska roligt. (Dock tidiga morgnar, vilket jag avskyr.) Sedan blev jag projektassistent på Göteborgs Universitet. Mitt bästa jobb någonsin, saknar det vareviga dag. Jobbade med min syster, och det var mysigt och kul, i princip hela tiden.
Nu jobbar jag som administratör på kontor. Det är faktiskt inte alls särskilt roligt, men kanske kommer det snart en förändring…
När det gäller utbildning så har jag också gjort en del olika saker. Och är med all säkerhet inte färdig ännu! Psykologi, religionsvetenskap, och en del av personalvetarprogrammet har jag tagit mig igenom. Det sistnämnda avbröts ju, med tanke på Australienresan, men om inte alltför lång tid så går jag nog tillbaka till att bli student. Det är ju det bästa jag vet!

 

 

Kan du ge lite sminktips i allmänhet?
För mig som har en hy som är relativt snäll mot mig (inga finnar, blemmor eller torra partier) så är det viktigaste att basen är som jag vill ha den. En riktigt bra foundation, och ett täckande och ljust puder gör mig glad. Det perfekta pudret har jag ännu inte lyckats lokalisera. Men min foundation är en dröm! Det är Bodyshops egna. Den allra ljusaste nyansen. Krämig, lätt, dryg och helt fantastisk. 229:- kostar den, och värd varendaste liten krona.

 

Kan du ha fler outfitsbilder?
JA! Utan tvekan. Just nu ligger projekt ”fota-outfit-varje-dag” lite på is, då jag har tappat bort min fästplatta för kameran. (Till stativet!) Men så fort jag hittat en ny, så sätter jag fart igen.

 

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Mia Carron, Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB