Startsida / Inlägg

En famnfull tyll

av Julia Nicander

Jag drömmer om överflöd i dessa dagar, tror det har att göra med en nära förestående lön, kylan omkring oss, och oförmåga att införskaffa mig exakt vad jag vill ha. Något som kanske står överst på listan (direkt under massor av klänningar) är tyllkjolar. Jag önskar att jag hade ett helt rum fullt av dem. I år blir nog året då jag köper mig åtminstone en famnfull. En famnfull tyll. Det låter väl fint?

 

Bilderna komma från min Pinterest.

 • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB