Startsida / Inlägg

If you have a garden and a library, you have everything you need.

av Julia Nicander

 

 

I söndags så kikade min faster Eva hem till mig. Vi satte oss i bilen och tog oss till Plantagen, där jag fick botanisera och välja nästan vad jag ville! Ni kan förstå så skoj! Med jordpåsar och frön i högsta hugg påtade, vattnade, grävde, sådde och hade vi oss en liten stund. Och vips! Så var min balkong en mini-trädgård. Morötter, sallad, rädisor, persilja, timjan, gräslök, ringblommor och penseer trivs nu i mina krukor och lådor och bara väntar på att spira. Och det bästa av allt: Penseerna är ätbara! Ni kan tro vilka vackra sallader jag skall göra med dessa små blomster.

Det är inte riktigt lika fantastiskt som ett riktigt trädgårdsland, men ett litet och bra steg på vägen!

DSC_0022 DSC_0024 DSC_0025 DSC_0027 DSC_0028 K O

 

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Frida Westergård, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB