Startsida / Inlägg

Vårlistan !

av Julia Nicander

 

 

1. Känner du dig lycklig och glad nu när våren är här?
Det gör jag faktiskt. Jag vaknar upp, och jag kan fyllas av ett sådant härligt glädjepirr ibland, av en sådan enkel sak som lite sol. Men jag blir också lite rädd för vårt klimat, och hur underligt det har blivit.

2. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i vår?
Alla de klänningar som jag tänker lägga vantarna på! Men förutom dessa, så tror jag att min nya blåa klänning med svart volang kommer bli en storfavorit.

3. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut?
Åh, det var så himla mycket ångest. jag hade precis fått ett nytt jobb, efter tre månader av att vara arbetslös, var nervös hela tiden, och Joakim och jag kunde inte bo tillsammans på grund av lägenhetsproblem. Jag låg mest hemma hos min mor, och åt nötter, förberedde mig inför nästa jobb-dag, och saknade Joakim.

4. Vad gör du om dagarna egentligen?
Vardagar:
Förutom att alltid vakna för sent, tvätta håret supersnabbt och jobba 8 timmar på ett prassligt kontor, så rider jag, tränar, fikar, städar (älskar att städa!), sorterar saker och försöker att äta bra mat.
Helger:
På helgen är det brukligt att dricka vin, sova ganska länge, åka på utflykter, och göra Joakim irriterad över att jag aldrig bara kan vara hemma och gosa, utan alltid måste planera in tusen saker. Men så blir det ju när veckorna äts upp av ett urtråkigt jobb!

5. Vad ska du ha för frisyr i vår?
Tänker behålla min lugg, och sedan bara spara, spara, spara ut mitt hår tills det blir superlångt. Hoppas jag.

6. Bästa vårmusiken?
Jag är musiklös för tillfället, på grund av borttappade hörlurar och massor av bra serier på Netflix. Men tanken är att jag skall sätta mig ner snart och sortera upp min Spotify riktigt ordentligt. Samt kanske göra några fina små listor åt er!

7. Vad läser du?
Jag borde bara läsa “Företagsekonomi för icke-ekonomer” men jag finner bara mig själv läsandes Grottbjörnens Folk-serien för hundrasextiotolfte gången.

8. Senast tre inkomna sms?
“Jockehjärtajulia” – från Joakim
“Eh ja” – från Sanna (vilket är roligt, för det är ett sådant typiskt Sannasms)
“Jag hör av mig om en stund” – från min käre far.

9. Vad var bäst med vintern?
Att julen blev så himla fin, och att vi äntligen fick flytta hem igen.

10. Vad var sämst med vintern?
Att vi aldrig fick julpynta lägenheten. Nästa år blir mitt pynt-år, det skall ni ha klart för er!

11. Senast köpta plagg?
Tights, två linnen och ett trepack med neonfärgade strumpor på Gina Tricot. Glömde träningskläder igår, och fick improvisera på väg till mitt pass.

12. Ditt bästa skönhetstips inför våren?
1. Drick massor av vatten.
2. Tvätta ansiktet med honung innan du går och lägger dig.
3. Investera i bekväma högklackade skor.

13. Hur ser du på framtiden?
Med spänning, och mycket mer förtröstan än vanligt.

 

ea3860d8ecc14a6b69cd0dd5f4b01f24 b754d63c21be99e4acf7be207ddecb24 c2f1ffaaa1bbeb1e2e9665a589ae8a93 27120ebffc50e1c98bf702fe9bcddd2c

 

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB