Startsida / Inlägg

Med Opeth kommer…

av Mattias Kling

 

Med Opeth kommer det lite svalka. Hade på förhand mina dubier om huruvida bandets intrikata deathprog skulle fungera satt mot ett draperi av värme, men får säga att inte ens en ofördelaktig inramning kan tvinga det på knä. Just nu avtäcks ”The leper affinity” från ”Blackwater park”, och bara det är ju så klart njutning i sig. Och ett extra bravo måste utdelas till klaviaturmaestron Per Winberg, som headbangar som om huvudet inte satt fast på axlarna. Sånt gillas. Men mer om denna konsert senare i min polare Christofers gästrecension, som just i kväll blev av med Opeth-oskulden.

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB