Startsida / Inlägg

BREAKING: Ny motståndare för Sanny Dahlbeck!

av Patrik Syk

Maxim Vorovski meddelade på fredagsmorgonen att han inte skulle klara vikten 70 kg och skulle därmed inte kunna ställa upp i den 16-mannaturnering som GLORY sätter igång imorgon. Vorovski skulle ha mött svenska stjärnskottet Sanny Dahlbeck, i stället blir det rutinerade sydafrikanen Warren Stevelmans som svensken får möta i sin stora internationella debut.

I min mening är det här en match minst lika tuff för Sanny som den mot Vorovski, med ett undantag. Att ta en match med EN dags varsel är förstås inte idealt för någon. Det blir en match med förändrade förutsättningar, Sanny hade nog en ganska tydlig idé om hur han skulle fightas mot Vorovski, mot Stevelmans blir det att lita på rutinen, och är det något Sanny saknar så är det just rutin från den här nivån, allt annat har han.

Vem vinner?

Jag tror Sanny har en fördel i att ha tränat mot denna gala under lång tid, han kommer vara bättre förberedd och mer fokuserad än sin motståndare. Jag gissar på domslutseger för Sanny.

//Syk

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB