Startsida / Inlägg

Vad finns utanför bekvämlighetszonen?

av Linnea Molander

Jag pratar ofta om bekvämlighetszonen med mina coachingklienter. Om att all utveckling och allt spännande sker utanför den. Om vikten av att våga kliva ur, och att man alltid kan kliva in igen om det känns för läskigt.

Häromdagen började jag tänka på att det inte finns något namn på allt det som ligger utanför bekvämlighetszonen och att det är väldigt synd. För om jag ska välja mellan bekvämt och obekvämt känns det förstås mest lockande att välja bekvämt. Men det är ju inte så utvecklande…

Så jag bestämde mig för att hitta på ett namn. Äventyrszonen! Så kallar jag från och med nu allting som ligger utanför bekvämlighetszonen. Det du väljer mellan är alltså bekvämlighet och äventyr.

Visst blev det mer lockande?! 🙂

stupHär står jag och samlar mod för att ta mig ner för ett stup. Obekvämt eller äventyrligt?  😉

 

 
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB