Startsida / Inlägg

LOVE IT

av Maria
God morgon önskar jag och min sötpotatispannkaka doppad i jorgubbs-, kiwi-sylt och kesellakokosgrädde. Det kallar jag för att unna sig! På 15 minuter har jag fått i mig en typisk lyxfrukost. Nyttigt? check. Snabbt? check. Gott? check, check, chek.

 

Du behöver för 2 pannkakor:

2 ägg

2 msk mosad sötpotatis

1 msk kokosmjölk

1 msk kokosmjöl

 

Sylten och grädden:

1 dl färska jordgubbar

1 kiwi

1 msk kokosmjölk

3 msk kesella

 

Gör så här:

Koka sötpotatisen i ca 5-10 minuter. Mosa med en gaffel och blanda i alla andra ingredienser.

 

Stek i kokosolja.

 

Undertiden, mixa kiwin och jordgubbarna så det blir sylt.

 

Blanda sedan ihop kesellan med kokosmjölken.

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB