Startsida / Inlägg

Snacktime!

av Maria

 
 

Har ni hört talas om sötpotatischips? Inte? Hur gott som helst. Jag vet att många är rädda för sötpotatis då de anser att det innehåller jättemycket kolhydrater. Och det gör det, till och med mer än vanlig potatis. Ett varmt tips är att sluta räkna kolhydrater hit och dit, istället satsa på att äta rätt kolhydrater. Sötpotatis är en utav dem.

 

Du behöver:

1 sötpotatis

kokosolja (finns i alla mataffärer bland oljan)

timjan

havssalt

oregano

 

Gör så här:

Smör bakplåtspapper med kokosoljan.

Skär sötpotatisen i tunna bitar men inte för tunna.

Salta & krydda. In ugnen på 200° i cirka 30 minuter.

Snacktime! 

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Filip Elofsson och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB