Startsida / Inlägg

100 bigarråer

av Maria
 
 
 
 
 

Min middag är inspirerad av Dr Sallad, det blev Chevrebollar med en storsallad och regnbågslaxbitar. Till efterrätt blev det minst hundra stycken bigarråer och en jordgubbe.

  

3 stycken Chevrebollar

4 msk keso

50 g chevre ost 

valnötter

 

Mixa keson med osten, tillsätt lite salt om du vill.

 

Hacka valnötterna i småbitar.

 

Rulla ost smeten till små bollar och strö över krossade valnötterna.

 

 

I salladen hade jag blandsallad, 1 paprika, 1 tomat, torkade tranbär och citronsaft. Gärna ekologiskt! 

 
  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB