Startsida / Inlägg

Lunch med smak

av Maria
 
 
 
 
 

Det var ett tag sen jag kom med ett lunchtips till er. Har ni ont om tid men väldigt hungriga så rekommenderar jag denna meny: Spenatäggröra med ångkokt torskfilé.

 

 Du behöver:

2 ägg

1 dl fryst spenat

salt och peppar

1 torskfilé

 

Gör så här:

 Häll en stor kastrull med lite vatten på botten.

 

Lägg i en stor sil och ha i torsken.

 

Krydda lite grann och låt det få ånga på i ca 10 minuter.

 

Undertiden, vispa äggen och spenaten med valfria kryddor. Stek i kokosolja eller ekologiskt smör tills det börjar få färg. Gott!

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström och Lucas Klarén
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB