Startsida / Inlägg

Kokoskaka

av Maria
 
 
 

Klockan 21.04 fick jag för mig att baka och då skulle jag baka. Punkt slut. Det resulterade till den mest spontana men också det godaste kakan jag gjort. Kokoskakan får 4,5 kokosflingor av 5 möjliga (den tappade lite i poäng då det var väldigt smulig.)

 

 

Du behöver för en liten:

1 dl kokosolja

1 dl mandelmjöl

2 msk kokosmjöl

1 dl kokosfingor

0,5 dl agavesirap

1,5 msk arraksarom

1 tsk salt

 

Gör så här:

Värm kokosoljan i ett vattenbad.

 

Undertiden blanda resten av ingredienserna i en bunke. Tillsätt kokosoljan och blanda.

 

In i ugnen, ca 10 minuter på 180°.

 

Toppa med Cacao nibs.

 

Gott!   

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander och Jonna Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB