Startsida / Inlägg

Vitaminer

av Maria
 
 

Vad ska jag göra i helg? Jag ska först och främst äta dessa vitaminer och sen börja nöta punkt för punkt på min todo-list. Vilken tur att jag har ananas, kravbanan, apelsin och granatäpple i min fruktskål.

 

// What I am going to do this weekend?  First of all I am going to eat these vitamins and then start on my todo-list.  I am happy that I got pineapple, banana, orange and pomegranate in my fruit bowl.

 

 

 
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB