Startsida / Inlägg

Här är receptet!

av Maria
 
 
dsc_0092_531741d09606ee15512ca046
 

Från ingenstans intog Banan & Chokladmuffinsen min topp lista. Så gott och så enkelt! Jag hoppas verkligen att ni provar och om ni gör det, maila gärna mobilbilder, blir alltid lika glad (maria.pogosjan@gmail.com). Jag måste säga det igen, så gott.

  

Du behöver för 6 stycken:

2 mosade bananer

1 ägg + 1 äggvita

1,5 dl glutenfritt havregryn (finns i alla mataffärer) 

3 msk kvarg

1 msk kokosolja (går att utesluta)

½ dl kokosflingor

1 tsk bakpulver

1 krm bikarbonat

Lite stevia strö

Mörk choklad knappar att ha på toppen 

Gör så här:

 

Sätt ugnen på 180°.

 

Blanda allt med en sked och fyll i muffinsformar.

 

Grädda i ugnen i ca 15-20 minuter.

 

Perfekt som mellanmål till en föreläsning! 

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist, Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB