Startsida / Inlägg

Nyttiga chips

av Maria
 
dsc_0102_531827e9e087c33b488bb39b
 
dsc_0112_531827eaddf2b32243473868
 
dsc_0115_531827ea2a6b22ac4e6d94e3
 
 

Låt mig få presenterna er för mitt nyaste pluggsnacks. Första gången jag fick höra om bladspenatchips tänkte jag ”usch”. Efter att ha provat det själv så byter jag ut usch mot WOW! Super gott!

 

Du behöver:
2 nävar färsk bladspenat

1 tsk olivolja

havssalt

sesamfrön  

 

Hur gör man?

Sätt ugnen på 200° och titta på bilderna. (In i ugnen i ca 10 minuter, ha koll så att det inte bränns) 

 

 

  • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Jonatan Westerlind, Frida Englin Danielsson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB