Startsida / Inlägg

Dags för Kåmark och Hussfelt att kliva fram

av Robbie Lauler

Då ska vi se då…vi ska strax lämna den här delen av jordklotet och flyga till en annan, nämligen till Prag för konferens med hela Sportbladet (där ingår även nätet och webb tv:n samt ett relativt stort antal chefer plus en marknadsavdelning).

Det är samling 04.15 vid Globen för avfärd till Skavsta och flyg med Ryan Air. Den ohyggligt okristliga avresetiden motiveras från företagets sida med att ”vi får en heldag i Prag”, inte att flajten är en billig lösning. Problemet är att vi köpt argumentet allihopa. Det blir till att krascha i hotellsängen direkt vi är framme snarare än att uppleva Karlsbron för tredje gången.

…Bank och Niva är också med men har platser på eftermiddagsflyget och ansluter lagom till välkomstdrinken på tisdagskvällen.

På programmet står bland annat Slavia Prag-Genoa i Europa League och roligast med den matchen är att se vad gamle argentinaren Hernan Crespo går för som jag en gång intervjuade på Formello utanför Rom. Vi talar våren 2002 inför VM där Sverige och Argentina skulle mötas i ”dödens grupp”. Jag köpte en souvenir på Arlanda, en miniatyrälg i trä har jag för mig, och gav som tack för intervjun. Får se om det blir tillfälle att fråga Crespo om han har kvar älgen. Mycket trevlig och öppen var han på den tiden.

…Crespo alltså, inte älgen.

Barcelonas pressfolk samt spanska journalister läser nu lusen av Pontus Kåmark och Jesper Hussfelt efter deras teori om en konflikt mellan Zlatan och Messi, ja till och med Zlatan ”förnekar bestämt uppgifterna”, men i det här läget var knappast några bekräftelser att vänta, det säger alltså ingenting om hur det egentligen ligger till. Däremot borde nog Kåmark och Hussfelt kliva fram och utveckla sitt resonemang (givetvis utan att röja några källor) om de vill behålla sin trovärdighet. Kanske blev den här frågan lite större än de anat – eller är det en välregisserad PR-kupp för sina egna personer?

…hur som helst undrar man varför TV4 inte följde upp sina ganska sensationella uppgifter i kvällens sportsändning.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan D Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB