Startsida / Inlägg

Förlåt, men jag glömde Puyol

av Robbie Lauler

Kändes som att något fattades efter att jag summerat el Clásico. Efter ett tag kom jag på vad det var: Puyol. Vilka brytningar! Allt för sällan hyllar vi en mittbacks avgörande insats, i går dök Puyol in och avvärjde åtminstone tre situationer som annars kunde blivit mål.

…lägg därtill att Puyol svarade för en klinisk filmning i eget straffområde när han föll handlöst efter en lätt liten knuff av vem-det-nu-var. Så klart fick Puyol frispark.

685 000 såg el Clásico på TV4 Sport. Det är givetvis en fantastisk siffra. Själv går jag inte igång på Barcelona-Real Madrid överdrivet mycket, jag var betydligt mer laddad för Blåvitt-AIK eller Sverige i ett mästerskap. Såg faktiskt ett el Clásico på plats en gång, utsänd för Sportbladet, det var David Beckhams första el Clásico och internationellt var den matchen ungefär lika upphaussad som gårdagens. Real vann med 2-1 (tror jag) och visst var det ganska mäktigt att sitta några meter från den vänsterkant där en glödhet Roberto Carlos for fram, men så här några år senare minns jag det knappt.

…apropå filmningar och fusk överväger nu Blatter att ge Irland en gratisplats i VM, men det låter som rena dårskapen. Team Hansson missade visserligen Henrys handbollsspel men vad fan…hur många domarmissar går det inte att hitta bara under play off:et? Jag förutsätter att det är struntprat men man vet ju aldrig.

Ledstjärnan vill ha spöstraff på alla som skriver Z i en rubrik och det är möjligen en befogad åsikt…synd bara att Ledstjärnan själv Z-twittrade som en besatt i går kväll.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Martin Björkman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB