Startsida / Inlägg

Nothing but the truth

av Robbie Lauler

Nothing but the truth heter en jävligt bra film som precis kommit ut på DVD.

…och om vi ska kör lite sanningar så här på lördagsnatten efter en bättre middag hos Jenny & Peter så finns det faktiskt några att säga:

Marcus Allbäck är internt känd som den störste ”Zlatan-hataren” under 2000-talet av alla i landslaget. Om Erik Hamrén vil bygga ett lag runt Zlatan bör Allbäck nog hålla sig i Öis framöver. Med uttrycket ”Zlatan-hataren” driver jag med konkurrentens ende krönikör, det betyder ”en människa som inser att Zlatan är ganska besvärlig att ha att göra med” vilket är fakta på bordet och inte mer dramatiskt än så.

Erik Hamrén berättade i TV4:s Nyhetsmorgon att han ringde upp Zlatan en extra gång för att kolla om det var okej att han berättade precis som det var. Det var det. Därmed är den debatten över, jag tror inte att Hamrén inleder sin förbundskaptensbana med att blåljuga. Bank har därmed både rätt och fel; Hamréns presskonferens gav upphov till överdrivet många rubriker men det var ingen dundertabbe. Case closed.

Ledstjärnan gjorde en strålande insats i Kvällsöppet som debatterade huliganismen i veckan. Att det finns politiker som undrar varför det inte bråkas på dammatcherna är skrämmande. Vad hette människan? Här behöver vi tala klarspråk…Lagrell rasar över Bengt Madsen…Lagrell borde rasa över politiker som undrar varför det inte bråkas i samband med dammatcher. Rasa, Lagrell.

Robbie Lauler vill se den här startelvan mot Italien på onsdag:

Isaksson

Larsson, Mellberg, Majstorovic, Safari

Källström, Svensson

Elmander, R. Elm, Hysén

Berg

Startelvan är inte perfekt, Berg har mycket att jobba med som ensam forward men han kan bli bra i en sådan roll. Och Seb Larsson har alla kvaliteter att bli en riktigt bra högerback, även om han inte vet om det. Någon generationsväxling centralt är inte nödvändigt även om Svensson kan vara både Gustav och Anders. Men hur blir Startelvan perfekt?

Kim Källström blir lagkapten?

Henrik Larsson såg ut att inte vara förbered på frågorna om sin döde bror i Skavlan. Det var riktigt bra, ärlig och stark TV. Där växte Henke. Och Skavlan. Vad han nu heter i förnamn.

Fredrik Ljungberg är just nu en man för landslaget. Hur man än vänder och vrider på det så är det så.

Bosse Hansson: ”Schwarz täcker till hörna”. Lauler: ”Klart han gör”. I fredags såg vi Sverige-Rumänien från -94 på DVD med VHS-kvalitet hemma hos mr Flinch. Nästa helg tar vi andra halvlek?

Bank & Niva är överens: Tove vinner Idol. Lauler nickar instämmande.

Bruce Springsteen bäst just nu med denna.

J-Jo har lanserat veckans blogg för alla hungriga singlar. Och alla andra också.

J-Mod …I love you.

Anelka i landslaget, Anelka i landslaget. Bevisar att alla kan göra fel.

TV-stjärnan som gick hem till hotellet med en av allsvenskans största profiler efter Fotbollsgalans efterfest har det varit tyst om. Till skillnad från när en annan stampade gasen i botten…Ledstjärnan ligger lågt?

All(a slår alla)svenskan i fjol – i år…Huligansvenskan…?

Claes Eriksson är en bra tränare för Bajen. 

Andrée Jeglertz borde få vara kvar.

Lur luras…ryktas att den ska sättas upp på Södra Teatern till våren. Herregud vad han har trampat snett i år den stackarn. Ja ja, det är inte vi som betalar hans lön tack o lov.

Nothing but the truth hette filmen ni ska se.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB