Startsida / Inlägg

En parodi – men starkt av Lampard

av Robbie Lauler

GM gjorde alltså en ”Lagrell”; skickade ut ett pressmeddelande som sa att allt var över. Skillnaden var att Lagrell försökte sätta press på Rosenborg för att få loss Erik Hamrén medan GM fick halva Trollhättan att strunta i att köpa julklappar. Vi får se hur det slutar nu när det där pressmeddelandet i fredags inte alls var sista kapitlet i Saabs historia. Precis som Lagrells ”Vi lägger ner Hamrén” inte var sista i den soppan.

…bevisligen.

Frank Lampard, herregud, den kylan såg vi inte mot Portugal i VM 2006. Två omslagna straffar – tre i mål. Men vad var domarens problem? Inte bara Chelsea-spelare som rusade in för tidigt? En parodi – men starkt av Lampard.

Sebastian Larssons mål var ett bra fotbollsmål. Passning, löpning i ny position, snabbt välplacerat avslut. Seb kanske inte ska spela högerback trots allt.

…sedan kan man också fråga sig om Chelseas straff verkligen var straff. Tycker nog att Upson tog bollen – om än med rakt ben och sulan upp. Sådana där straffar brukar hur som helst inte blåsas i Premier League.

– Vi har en ledarduo som kommer att kämpa om förstaplatsen, sa Pontus Kåmark och Ledstjärnan nickade instämmande som om det var det klokaste någon sagt i TV sedan Martin Luther Kings ”I have a dream”-tal kablades ut.

…grattis till insikten, säger jag.

Gillade för övrigt Cassanos snabba tåpaj mot Livorno nu när jag ställde klockan tidigt och gick upp för att se programmet.

…sedan rullade Oskyldigt dömd i gång och jag har tänkt på det här tidigare…men vad är poängen med att Mikael Persbrandts rollkarraktär har dessa kraftiga alkoholproblem?

Det här var bland det dummare jag läst på länge. Fotbollen – som får klart mest exponering i media – klagar över att det bara är elitfotbollen som det skrivs om. Säg det till de idrotter och idrottare som är glada över en spalt då och då. Jag tycker det är förmätet. Jag har själv spelat fotboll i hela mitt liv, i allt från superettan till division sex, till och med jag kan räkna ut att det inte finns vare sig möjlighet eller anledning för riksmedia att skriva om Vasasällskapets öden och äventyr i division IV. ”Någonstans får det finnas en gräns för tokigheter i spalterna”, skriver artikelförfattarna som alla tre sitter i SvFF:s styrelse. Någonstans får det finnas en gräns för tokigheterna i SvFF:s styrelse, kontrar jag med då.

John Terry gjorde inget fel, enligt Chelsea. Att döma av videoupptagningen var Terry i alla fall noga med att det fel han aldrig gjorde inte skulle komma klubben till känna…

Jag har förstått att man i Stockholm betalar mellan 300 och 500 spänn för en julgran. Det känns spontant som väldigt mycket pengar för en gran.

…själv sysslar jag inte med julpynt.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB