Startsida / Inlägg

Fiskedrag drar ifrån

av Robbie Lauler

Förra veckan var det dött lopp men nu har saker hänt…

Skärmavbild 2009-12-13 kl. 16.34.55.png

…jag vet inte om det berodde på reklamen i den här bloggen men Fiskedrag gör ett ryck – knäcker Ledstjärnans program med hela 2000 tittare – 13 000 mot 11 000. Kampen går vidare.

Liverpool inledde strålande, ägde första halvlek, sedan blev det inte mycket mer…ett självmål av Glen Johnson och ett klassmål av Arsjavin – 2-1 (edit) till Arsenal. Det var den säsongen det.

…för Liverpool alltså. För Arsenal ser det faktiskt inte så dumt ut. 

Paul Balsom, landslagets fysiolog, satt i C+-studion och sa en intressant sak. Zlatan hade tydligen berättat att Barcelona har en ledstjärna att återerövra bollen inom tre sekunder. Det är ingen nyhet att Barcas försvarsspel bygger på just detta, men jag visste inte att det fanns en tidsbestämd form om tre sekunder.

Handlat alla julklappar på en och samma helg. Gjorde följande analys när jag vilade ut i soffan: debatten om att förbjuda barn/barnvagnar på caféer förstod jag aldrig, det är väl inga problem. Däremot; barn/barnvagnar i affärer under julklappshandeln – förbjud undantagslöst. Framför allt är det barnvagnarna vi vill åt. Eller möjligen barnvagnsförarna.

I morgon händer äntligen något. Erik Hamrén presenterar ny landslagsorganisation och truppen till januariturnén. Jag är skeptisk till Marcus Allbäck som verkar få en roll. Utvecklar mina tankar kring det i måndagspapperet.

…men innan Hamréns presskonferens – förbundets jullunch 12.30 på Råsunda. Brukar vara svaga L L.

Fick en del mothugg på förra inlägget om Lagerbäck men kom igen…bara för att han svepande säger att det typ kanske blev ett par misstag innebär ju inte att han erkänner några. I så fall får han lägga upp exempel på bordet. Men där duckar Lasse Lager. Och när han sedan säger att han det var spelarna som ville hålla startelvan hemlig…jo men tjena.

…där har ni för övrigt ett av misstagen på 30-listan: ”Lagerbäcks krig för att täta läckorna”. Genom att ta den striden så hårt som Lagerbäck gjorde skapade han ett problem som aldrig hade behövt finnas. Det var ett misstag som dels bottnade i bristande kunskap och förståelse hur en grupp fungerar, dels hur media fungerar. Nu ska jag fundera ut 29 till, lista mina egna 30 värsta och ställa listorna mot varandra. Kan bli kul läsning.

…problemet är bara att jag inte heller gjort några misstag när jag tänker efter.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB