Startsida / Inlägg

Var det Henke Larsson som släppte bomben om Zlatan/Messi?

av Robbie Lauler

Först; all heder åt Pontus Kåmark som nu säger att han har två källor nära Zlatan som vittnat om konflikten med Messi. Dessutom betonar Kåmark att han står för sina uppgifter. Mer än så kan vi inte begära…däremot kan vi spekulera i vilka källor Kåmark plötsligt har runt Zlatan? En intressant detalj i sammanhanget är att Kåmark och Henrik Larsson träffades kvällen innan el Clásico (Henke var ju nere på besök). Kanske är det Henke som hört något från sina gamla Barca-polare? Det skulle ge storyn en annan tyngd. Men som sagt; all heder åt Kåmark som agerat som en journalist ska.

…dessutom är det en fascinerande soppa stackars Kåmark dragit igång, inte minst eftersom Leo Messis bror nu kliver in i debatten.

– Det är bara skitsnack, menar Rodrigo Messi – men dementier ska vi alltså ta lätt på i sådana här sammanhang. 

Sedan; det är fullständigt omöjligt att sova på det här jävla hotellrummet eftersom mr Flinch – vår skidskyttereporter (av 53 möjliga personer hamnade jag alltså i samma rum som vår ende skidskyttereporter) – nu sitter och hamrar på sin dator med anledning av Helena Jonsson. Naturligtvis ingen skräll att en skidskytt skulle vinna Bragdguldet, dessutom en skidskytt som jag knappt hört talas om. Inte ens mr Flinch trodde att Jonsson skulle vinna även om han tycker att hon är en värdig vinnare. Och Jonas Karlsson lär jubla sig blå i SVT i kväll, det kommer vara ett viktigt erkännande och jada jada.

…jag har nu ställt ett ultimatum till mr Flinch; om han inte sågar utnämningen av Jonsson i tidningen i morgon så byter jag hotellrum direkt och flyttar in till miss Modin i stället.

Till sist; från och med nu lyssnar jag på min äldre och klokare kollega Lasse Anrell:

– Jag är mest förvånad över att bragdguldet fortfarande finns kvar. Jag trodde det var nerlagd för länge sedan. Så det är nästan rörande att en ung människa som Robert Laul på riktigt tror att det finns och är värt att bry sig om.

Bragdguldet – där nämndes det för sista gången i den här bloggen – existerar inte längre. Om ni ska kommentera, får ni hitta en smart omskrivning, annars publiceras inte kommentaren. Härmed existerar inte längre priset, det har inte längre ett existensberättigande i min blogg.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB