Startsida / Inlägg

”Nya” Sportspegeln – riktigt dåligt

av Robbie Lauler

Dagens projekt var två:

1. Köpa vindtäta kalsonger.

2. Sista träningspasset i skidspåret inför examen nästa söndag.

Projekt ett slutade med att jag plockade på mig allehanda skidkläder för 1500 spänn – men helt fel kalsonger. I stället för ett par vindtäta som tryggar reproduktionen oavsett temperatur under Vasan kom jag hem med en variant som håller den sval under inomhusträning…blir till att byta i morgon.

…ja byta i affären alltså, jag har inte använt dem.

Bättre flyt i skidspåret. 2,4 mil vilket innebär att jag sedan satsningen inleddes i januari åkt 23,5 mil. Knappa tre vasor alltså. Nu blir det gymmet i veckan, massage på torsdag, upp till Sälen fredag, vallning lördag och sedan smäller det. Information hur ni följer mig i spåret kommer på bloggen i god tid.

…apropå de vindtäta kalsongerna skapade de viss diskussion på Facebook: (före detta) TT-Johansson kunde inte komma på Ett. Enda. Skäl till att äga ett par vindtäta kallingar. Kanske har han en poäng om det är sant som någon sa, att de även skyddar mot blowjobs…

Förlåt, den var dålig.

Bosse Bank var inte nöjd med min krönika i dagens papper. Han duckar inte alls 51-frågan utan hade fått tunga förhinder och missade debatten. Jag får ge Bosse att jag var otydlig där men mitt syfte var inte att antyda att han duckade utan jag raljerade mer över tillfälligheterna. Nu vet alla bloggläsare att Bosse gärna tar debatten, något jag själv aldrig tvivlat på, Bosse Bank är inte den som brukar sticka huvudet i sanden.

Första gången jag såg ”nya” Sportspegeln i kväll. Totalt poänglöst att ha två programledare när de inte bryr sig om varandras existens. En riktigt dålig skrivbordsidé.

…eller handlar allt om att ha just ett större skrivbord än TV4 Sporten, som en vaken twittrare påpekade…?

Vallafiasko för svenska skidproffsen i dag = en annans vardag. Men Norrmannen vann när det gällde och inte i någon Kalle Anka-sprint. Å andra sidan hade även dagens tävling ett lättare Kalle Anka-drag över sig då det byttes skidor och stil mitt i allt. Det var bättre på Wassbergs tid.

Starkt av Sebastian Larsson (tongivande i matchen) och Birmingham att ta hem ligacupen i final mot Arsenal. Låt vara att Gunners bjöd på avgörande målet.

Manchester City fick visserligen bara 1-1 mot Fulham hemma men jag älskade Super-Mario Balotellis målgest efter sitt 1-0. Divigt, visst, men så länge det handlar om klassmål får man fira så.

Super-Guidetti blev tyvärr kvar på bänken matchen ut.

Hammarby måste vara favorit till allsvensk plats av superettan-lagen. Nu är Björn Runström klar – men bara för ett år. Lämnar han om Bajen ej går upp?

…Lantzkrona gör sällskap i allsvenskan 2012?

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB