Startsida / Inlägg

Stjärn-ess på grus

av Pär Olsson

Prensa De Rueda Ledgends Cup Palma

Succén fortsätter när Ledgens Cup drar i gång till helgen. Jag har skrivit om tennis tidigare och nu får jag anledning att återkomma till det. Nedräkningen har nämligen börjat och det är bara ett par dagar kvar tills turneringen drar i gång.

Det är populära Palma Sport och Tennis Club i centrala Palma som arrangerar tävlingen. Det kommer att bli ett perfekt tillfälle för tennisälskare att återse några av de största tennisspelare genom tiderna.

Prensa De Rueda Ledgends Cup Palma

Mycket nostalgi utlovas när Mats Wilander, Mikael Pernfors och Carlos Moyá servar sina bollar på center courten. Under min uppväxten var hela familjen bänkad i galonsoffan för att se dom under prime time framför tv:n. Vi får se om Mats Wilanders dubbelfattade backhand håller i sig!

Prensa De Rueda Ledgends Cup Palma

Mallorquinen och utmanaren, Carlos Moyá får tillfälle att återvända till grusbanorna på tennisklubben. Han tränade här i unga år innan han senare i karriären blev rankad till en av världens bästa spelare.

Turneringen börjar den 6:e oktober och avslutas tre dagar senare med final på söndagseftermiddagen. Det är ett spel om äran men finalisterna kommer även att belönas med exklusiva asosearer.

Jag är säker på att det kommer att bli en härlig uppvisning från spelarnas sida och samtidigt ett event som garanterar mycket mingel under palmerna på klubbens terass. Vem vet kanske dyker öns tennis idol Rafael Nadal upp för att återse sina barndoms idoler.

DSC_3923

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB