Startsida / Inlägg

Brenning: Så vinner du vårens Premier manager

av Nils Paulsson, Aftonbladet

I helgen drar det igång med ny säsong av Premier manager, och det går att göra smarta drag för att besegra polarna och bli vårens bästa coach.

Här är Patrik Brennings elva.

Skapa ditt eget lag här!

brennmana

Målvakt:

Jag går in med två tydliga strategier i det här spelet. Den ena är att Manchester Citys Ederson Moraes ska ticka in 75 000 kronor till mitt konto för varje hållen nolla. Den andra att mittfältare som borde vara uppskrivna som anfallare ska pumpa in poäng till mitt lag.

Backar:

Burnley lär väl sjunka som en sten genbom tabellen bara för att jag går så hårt in på dem här men laget hade under hösten ett av ligans allra bästa försvar. Jag kryddar min duo med en målfarlig Liverpool-herre som i spelet inte på något sätt är värderad som fotbollshistoriens dyraste försvarsspelare.

Mittfält:

Mittfältare får fler poäng än anfallare när de gör mål. Mohamed Salah är uppskriven som mittfältare. Ett solklart val med andra ord. Nu är det bara hoppas att Salah klarar sig utan Coutinho, att Raheem Sterling fortsätter rosa marknaden i Manchester City och att Marc Albrighton behåller höstens fina form. Det och att Jack Wilsheres nya kostprogram verkligen var lösningen på hans skadeproblem.

Anfall:

Ja, här blev det lite vad som blev över i pengasäcken. Knappast en anfallsduo som skrämmer slag på någon men jag hoppas på lite tur helt enkelt.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB