Startsida / Inlägg

Fagerlund: Här är mitt bästa lag i Premier manager

av Nils Paulsson

Till helgen drar del 2 igång. Premier manager Vår kickar loss och det är läge att hoppa på båten. Vilka lyfter du in i ditt lag? Här är elvan som Sportbladets Frida Fagerlund väljer.

Skapa ditt eget lag här!

fridas

Målvakt: När Tom Heaton skadade sig trodde nog många att det skulle vara ett rejält avbräck för Burnley. Men icke. Nick Pope har sett stark ut. En bra målvakt för en bra peng.

Försvar: John Stones har spelat några matcher nu och verkar vara tillbaka på allvar. I övrigt ser Luke Shaw faktiskt ut att få allt mer förtroende av Mourinho. Det är i alla fall vad engelsk media basunerar ut och för det låga priset är jag beredd att chansa. Phil Jones vet man aldrig riktigt med men är han bara hel så spelar han troligen. 

Mittfält: Arsene Wenger kan ju omöjligt blunda för Jack Wilsheres form för tillfället (vi får hoppas det i alla fall). Pogba behöver man knappast motivera, men ett plus med mittfältaren är att Mourinho verkar vilja ha honom än mer involverad framåt vilket är positivt. Jesse Lingard har visat på osannolikt målskytte den senaste tiden och har utvecklats till en av Uniteds viktigaste spelare. Pedro Obiang Avomo är ett wild card som senast mot Tottenham visade att han minsann har en vass bössa. Ainsley Maitland-Niles verkar gå före Sead Kolasinac när Wenger ställer upp med en fyrbackslinje. 

Anfall: Marko Arnautovic var en besvikelse under större delen av hösten men har verkligen kommit till sin rätt under David Moyes. Alla startelvor behöver minst en målkung och jag har valt att satsa mina slantar på Harry Kane.

Skapa ditt eget Premier manager-lag här!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Patric Hamsch
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB