Då Linnea överföll Carola

På tal om Carola. Hon bara dök upp där, på Camilla Läckberg och Simon Skölds bröllop. Plötsligt promenerade hon omkring, vinkade som en kunglighet och tog selfies med gästerna. Tydligen hade hon varit i närheten hon hört att det var fest och beslutat sig för att ansluta. Som jag älskar henne för det!

När Linnea fick syn på henne började hon hyperventilera, sedan tog hon ett språng fram och kastade sig över Carola som en brandfilt.

Bara lyckliga omständigheter förhindrade dem från att falla ihop i en sprattlande hög på golvet. ”Ta bild”, väste Linnea medan hon kopplade ett fast tag om Carola och skrattade som en galen person. Och då tog jag hastigt den här bilden innan jag gick fram och med våld bände loss en chockskadad Carola från Linneas grepp.

Aftonbladet Alex Schulman Ann-Marie Skarp Camilla Läckberg Carola Ensamhet God morgon Gym Linnea Livets små njutningar Margaux Dietz Nerja Presenter Sats Sigge Eklund Simon Sköld Simon Strand Sturehof Thelins Östermalm