När dagmamman fick en magic wand

Det absolut mest gränslösa jag någonsin gjort är när jag gav en magic wand till barnets dagmamma.

Ni ba: Va ä en sån därn wand för någe?

Jo, det ska jag berätta i dagens krönika. Enligt RFSU:s hemsida är wanden ett måste i varje kvinnas byrålåda. Jag citerar: ”Detta är världens mest kraftfulla variant av massageapparat och samtidigt den enda av sitt slag som erbjuder kontrollerad pulsinställning. På insidan är DOXY Die Cast Massager utrustad med stryktåligt och högkvalitativt aluminium, vilket gör vibrationerna extra starka. De tränger in djupare i kroppen jämfört med dem från en traditionell vibrator. Den eleganta och smala Wonder Wand Massager i svart är en otroligt kraftfull vibrator som kan ge dig multipla orgasmer på nolltid. Det runda huvudet vibrerar i tre olika styrkor och kan både användas för massage av erogena zoner samt för vaginal stimulans eller klitorisretning.”

Som ni märker är det lättare att citera än att med egna ord tvingas skriva saker som komma hårt tre gånger.

Och jag köpte som sagt en sådan till barnets dagmamma när ungen var omkring tre bast. Dagmamman och jag pratade alltid om sex. Mitt bland alla tultande blöjbarn satt vi med hett kaffe och pratade om män och porr. Det var helt underbart.

Soc blev inte informerade. Och nu är det preskriberat.

För övrigt kan de gärna få barnen. Det skulle vara ett smidigt sätt för dem att flytta hemifrån. Så här i coronatider då ingen har jobb, ingen pluggar, ingen kan köpa en lägenhet. Då ingen har någon framtid att tala om.

Det vore helt enkelt ett genidrag att berätta om när jag köpte en magic wand till dagmamman för att få kidsen att flytta. Så att jag kan använda den stryktåliga och kraftfulla wanden ifred.

Jag har nämligen inget eget rum. Trots att Virginia Woolf har talat om detta otroligt viktiga ämne sedan 1929.

Jag frågade nyligen ett av barnen om jag kunde få hennes rum.

Hon sa nej.