Hela Marstrand kommer stå i lågor efter dig

Jag skriver det här till er från Marstrand. Efter att min suicidala dejt ballat ur. Han bara skrek en massa förolämpningar som fatta hur jobbigt det var för mig att behöva köra dig ända till Marstrand för att vi skulle hitta det sista exet av Svenska dagbladet för att du skulle runkläsa din egen text som jag inte ens fick läsa för att det var jobbigt för dig.

Fattar du hur det är för mig att du bara använder allt jag säger i dina texter. Och när du inne på Konsum Kungälv skrek har du Svenska dagbladet till den där sjuksköterskan. Du bara hon hade ju namnskylt, hon hade rock, som en i charken. Men hon stod ju framför kassan, hon hade något i handen som hon skulle köpa. Och sedan blev du stött av hennes reaktion, fast det borde vara tvärtom. Och när du bad en societetsdam som inte var en kroggäst att peka ut toaletterna.

Fatta hur jobbigt det var för mig när jag var hungrig men inte fick äta det där ägget. Du bara men det är löskokt och från Göteborg och 27 grader i bilen. Du bara jag står inte ut om du spyr, jag kommer inte komma hem om du spyr.

Fattar du hur jobbigt det var när de ville bjuda dig på räkor men så ville du inte ha, inser du hur pinsamt det var för mig. Fatta hur obehagligt det kommer blir för Per Hagman när han om två veckor kommer dit med sin dotter.

Och när jag kom tillbaka till Societetshuset där du suttit och skrivit skit om Göteborg så sa du snabbt nu kommer han, nu lägger vi på. Sedan stal du den där dyra pennan. Och när vi lämnade Societetshuset och jag undrade om du inte skulle betala för din sista kopp te och du bara jag väljer att se den som en påtår. Per Hagman kommer att bli tvungen att ersätta för både teet och pennan. Om du är Jonas Gardell så är Per Hagman din Mark Levengood som får gå runt och släcka bränder efter dig. När Per kommer hit så kommer hela jävla Marstrand stå i lågor.

Du åskådliggör den samlade bilden av hur en stockholmare beter sig. En som säger bär upp mina väskor till rummet och när de säger att de inte jobbar där säger du bara, nä det var inte det jag sa, jag sa bär upp dem.