Startsida / Inlägg

Skjut inte Apollo!

av Alex Schulman

Det är svårt utan Internet att ta del av kommentarerna, och nu när jag gjort det så måste jag först säga er: Detta är inget Apollo-hotell! Jag reste endast med flygstol med Apollo. Hotellet, detta bedrövliga, hittade jag tyvärr själv. Jag har fått sms från uppmärksam Apollo-personal, som frågat om de kan göra något för att hjälpa till och svaret är tyvärr: nej, den här skiten sitter jag i på egen hand.

Alltså: ingen skugga ska falla över Apollo.

Imorgon lämnar jag hotellet, avbryter vistelsen. Jag ser fram emot det. Jag ska till ett ställa där de har en riktig balkong.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB