Startsida / Inlägg

Sömnlös

av Alex Schulman

Jag är tjock i halsen, andas som en pensionär. Ligger i sängen på hotellet, Amanda och Charlie sover här intill. Jag försökte det där, sova, men det gick inte. Vet inte vad det är med mig nuförtiden. Har allt svårare att somna. Ligger och grubblar för mig själv, vänder mig så att allt korvar sig, blir irriterad, rycker vilt till för att bli loss från lakanens helvetesgrepp och då vaknar Charlie. Hon är förtvivlad en stund, men somnar snart – det gör inte jag. Så då ligger jag här och knappar med er här i mörkret.

Ville just ingenting. Ville bara säga hej. Hade inte så mycket annat för mig.

Okej. God natt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB