Startsida / Inlägg

Att vakna med Charlie Schulman

av Alex Schulman

Jag vaknar varje morgon på samma sätt. Klockan är runt sju. Charlie har satt sig upp i sängen bredvid mig. Jag vaknar av hennes bufflande, men är så trött att jag ligger kvar och blundar. Jag känner hur hon kryper intill mig, hon sitter där en stund och betraktar mig. Så för hon handen mot mitt ansikte. Hon klappar mig försiktigt på huvudet. Så fattar hon mycket försiktigt ett grepp med tummen och pekfingret runt mitt ögonlock. Så öppnar hon upp, så att hon kan se mitt öga.

Jag ser hur hon ler mot mig. Jag sätter mig upp i sängen. Hon kryper fram och fattar tag med båda händerna runt min nacke och så kramar hon mig.

Att vakna upp på det sättet. Det är det finaste jag kan uppleva.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB