Startsida / Inlägg

Dyvik som Cornelis

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-01-31 kl. 15.40.55.png

De gör reklam i tv hela tiden för Hans-Erik Dyvik som åker runt med en Cornelis-turné. Dyvik, det är han normannen som spelade Cormelis. Han gjorde det porträttlikt, i fråga om tjockhet och så, men jävlar i min lilla låda vilken dålig skådespelare. Han talade ju för fan norska!

Nu åker han alltså ut på turné och kör lite Cornelis-låtar. Jag tycker att det är rent obehagligt. Det är alltså en avancerad form av ”Sikta mot stjärnorna”. Det är spekulativt, det är åt helvete. Det är alltså en man som inte tolkar Cornelis. Han UTGER sig för att vara Cornelis. Han har klippt sig som Cornelis. Han har tjockat till sig som Cornelis. Han fuktar armhålorna med blomsprej så att han ska svettas som Cornelis.

Det finns mycket motbjudande här. Jag har inte sett showen, det behövs inte, den får :+:

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB