Startsida / Inlägg

Ensam hemma

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-02-23 kl. 22.52.43.png

Amanda är ute med en väninna på middag ocgh själv ligger jag hemma och tittar Big Brother. De tjattrar om någon mullvad. Vem är mullvad? Är du mullvad? Själv har jag bara tandvärk. Aj aj. Så här ser jag ut när jag ligger och ojar mig. Stör det er? Inte? Jag har förstått att några av er ”tröttnat” på att lyssna på mitt ”gnäll”. Ni tycks inte ha förstått att jag skriver om min tandvärk precis hur mycket jag vill. Jag skriver om det tusen gånger till om jag känner för det.

På fredag har jag tid hos tandis. Det krävdes en del för mig att ringa och boka den tiden. Jag är stolt över mig själv. Jag gjorde det. Nu gäller det att gå dit också. Hej med er.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB