Startsida / Inlägg

Min morgon i plus

av Alex Schulman

Charlie sov till 7.30 :+++: vilket gjorde att inte hann äta frukost :+: , utan jag kastade mig in i en Top Cab :+++: mot Rix FM. Chauffören var en trevlig prick :+++: , men han kunde inte vägen så bra, körde via Zinkensdamm och skit :+: , vilket gjorde att jag kom lite sent. Har fortfarande inte fått något passerkort  :+: vilket gjorde att jag fick stå och dividera med vakterna. Gjorde radio, var inte på topp, kände mig en sekund efter det jag själv sa, är jag vänlig mot mig själv ger jag :+++: . Gick sedan ner till tv-avdelningen och där satt Fredrik Ljungberg :++++: och tittade på gårdagens tittarsiffror. Han pekade på avancerade grafer. Han var glad över Efterlyst :+++: , som fått fina siffror. Och så var han sur över något program som inte riktigt levererat, jag uppfattade inte vilket. Sen tog jag ett informellt möte och åkte sedan tillbaka från Södermalm :+: in till Norrmalm :++++: . In i butiken, tog en Citodon :+++: , blandade upp med en halv Ipren :++: och en halv Alvedon :+++: och så åt jag en macka från Brunkebergsbageriet :++++: . Nu sitter jag och surfar på Hemnet :+++: , Aftonbladet :++++: , och sen går jag in på SVTPlay :++++: och låter det senaste avsnittet av Minuten :+: stå på medan jag gör en kopp kaffe. Där har ni den, min morgon, den får allt som allt :+++: .

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB