Startsida / Inlägg

Kultur-Alex

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-02-24 kl. 13.21.39.png

Idag ska jag och min vän Sigge Eklund på möte hos SF för att diskutera nästa steg i det filmmanus som vi sitter och skriver på. Jag har därför klätt mig i svart polotröja idag. Jag tycker att det signalerar KULTUR och FILM och Jan Troell och AUTEUR och allt det där på ett väldigt fint sätt.

Undrar vad Sigge kommer att ha på sig. Senaste mötet vi var på kom han i rökrock och något som påminde om ridbysser. Jag frågade om han hade ridbysser på dig, men han vidhöll att det inte alls var det.

”Lite likt är det”, sa jag.

Jo, det kunde han erkänna.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB