Startsida / Inlägg

Blinier – nytt recept (utan salt!!!)

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-03-16 kl. 21.50.42.png

När jag var barn och vi hade gäster kunde det hända att mamma gjorde blinier. Det var det bästa pappa visste. Pappa hade nån kontakt i Ukraina, som ibland levererade rysk kaviar till honom. Då var det fest.

Idag bestämde jag mig för att göra blimier till min fru. Jag hade inte råd med rysk kaviar, men jag kostade på mig forellrom. Höll på och donade med den där blini-smeten i timmar. Den skulle jäsa och man skulle separera äggulan från vitan och sånt där jox.

Sen åt vi och ja, det är väl synd att säga att det var urläckert. Jag glömde nämligen salt. Hur fan i helvete kan man glömma salt! Vad är det för jävla dumheter.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB