Startsida / Inlägg

Kan man visa snoppar för Göran Hägglund?

av Alex Schulman

Är på Calles jobb, förbereder dagens inspelning av dagens Schulman Show. Lite oklar känsla över alltsammans. Göran Hägglund är gäst, jag känner inte riktigt till honom. Sitter och klipper ihop alla snoppbilder som visades i TV4:s nya serie Stockholm-Båstad (7 snoppar) och funderar om Göran Hägglund kommer att känna sig bekväm med det. han är ju ändå minister.

Sen måste jag snabbt kila från studion, ska på middag ikväll. Vad det är för middag? Äh, det är nån bjudningstjosan som talmannen håller i som jag blev bjuden på häromdagen. Inget speciellt, bara lite networking makthavare emellan, det blir talmannen och jag och några till, inte konstigt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB