Startsida / Inlägg

Lunchen i bilder

av Alex Schulman

Det blev en strulig start på dagen. Amanda hade glömt att svara på ett sms från barnvakten igår där hon frågade om hon skulle komma, så hon dök följdriktigt inte upp imorse. Fick vänta hemma 1,5 timme. Sen när jag äntligen kom iväg till jobbet visade det sig att Amanda hade tagit med sig min plånbok till jobbet, lite klantigt kanske, så jag hade inga pengar. Jag var hungrig, ville äta lunch! Jag ringde Hard Hat media och bad dem bjussa på lunch. De föreslog grillkiosken borta vid dem – jag kontrade med Sturehof. Det blev Sturehof.

 

Skärmavbild 2011-04-26 kl. 16.08.11.png

Jag åt wienerschnitzel. Och den var hemskt bra. Jag tror hemligheten bakom en riktigt bra schnitzel är två saker. 1. Att man steker på den riktigt rejält. Den ska vara knallhård. Om man släpper den från en decimeters höjd ner på tallriken så ska tallriken gå sönder. Förstår ni? Det ska göra ont i gommen att äta schnitzel! 2. Den ska göras på gris och inte på kalv. Det är bara snofsigt och dumt att äta schnitzel på kalv. Skinkschnitzeln är nio gånger av tio godare. Och billigare. Sturehofs stenhårda schnitzel på gris får :++++:

 

Skärmavbild 2011-04-26 kl. 16.08.22.png

Så här såg det ut när jag fånigt visade upp maträtten och bad Calle ta en bild. Jag är nyrakad, hatar när jag är nyrakad, ser ut som jag-vet-inte-vad. Jag ser ut som ett ISCHME! Var det inte så man sa i barndomen om nån som var ful, att vederbörande såg ut som ett ischme? Så ser jag ut nyrakad, som ett ischme.

 

Skärmavbild 2011-04-26 kl. 16.08.33.png

Mats Dicklén är VD på Hard Hat Media. Det var han som stod för kalaset. Han är väldigt generös, men det kan han vara – han är ”the moneymaker” på Hard Hat. Det är han som drar in kulorna. Vi kallar honom Dicken. Det är alltid roligt att vara utomlands med honom, att ta in på hotell och så, när han ska säga sitt namn. Han harklar sig och viskar att han heter ”Dick-len” och då börjar de alltid fnissa i personalen. Dicken har just skaffat helskägg, det gär att han rent utseendemässigt är :++++: .

 

Skärmavbild 2011-04-26 kl. 16.08.43.png

Calle är delägare tillsammans med Dicken. Han gjorde idag sin första arbetsdag som pappa. Han var väl lite disträ. Tittade på klockan, satt och ojade sig, ville hela tiden hem till bebin. Han åt schnitzel. Vi åt alla schnitzel.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB