Startsida / Inlägg

Hemma igen

av Alex Schulman

Tillbaka i Stockholm, sitter nu på Hotel Scandic Park på Karlavägen och skickar lite mejl. Känner mig som en jävla reklamare när jag sitter här. Sitter här med min Mac och fnular på NÅT STORT. Nu fattas det bara att några andra entusiaster ansluter och så har vi WORKSHOP, här sitter vi och filar på nya kampanjen. Varför vi inte sitter på jobbet? Nä, men det är så bullrigt och kreativt i hotellobbys. Här kan vi halvligga i sofforna som om vi låg nedsjunkna i heta bad, med datorn på magen, sörpla lite kaffe, gnägga av skratt när någon i gänget utbrister i en ironi för en illa vald slips hos konferensgänget där borta, och så kommer jag på något GENIALT, försöker ta mig upp ur denna liggande ställning, får fatt på ett armstöd och så skriver jag ner mina gyllene ord, sådärja, 50.000 ex moms för den patetiska lilla skittexten.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB