Startsida / Inlägg

Jag och Zlatan

av Alex Schulman

Tillbaka i bloggen efter ett par dagars nätskugga. Hoppas att ni alla mår bra!!! Själv sitter jag och tar en kopp kaffe på ett hotell och detta gör jag därför att min fina stol i butiken har gått sönder. Jag kan inte sitta i den över huvud taget. Därför sitter jag nu här, i denna lobby, och funderar på om det inte är just på det här hotellet som landslaget alltid samlas inför matchen, jovisst fan är det! Tänk om de samlas idag, inför matchen på fredag!

Jag bjöd in Helena Seger att vara gäst i Schulman Show via mejl och hon svarade att hon brukar sitta i köket hemma och titta på Schulman Show, och även om hon bra gärna skulle vilja vara med, så tror hon inte att hon ”har vad som krävs” för att vara det. Det är ju fel tänkt, Schulman Show är ju ett omfamnande program, men skit i det. Tänk istället på att Helena Seger där hon sitter i sitt kök och tittar på Schulman Show och så kommer Zlatan in efter träningspass.

”Vad tittar du på”, frågar han.
”Schulman Show”, svarar hon.

Jaha tänker Zlatan. och så säger han kanske inte mer. han kanske drar bort till kylen och dricker juice direkt ur paketet. Men vid något tillfälle har Zlatan i alla fall TÄNKT på mig. Mitt namn har passerat genom hans medvetande. Fattar ni hur stort det här är!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB