Startsida / Inlägg

VILD CHANSNING!!!

av Alex Schulman

Amanda är bortrest på en möhippa. Jag är ensam med Charlie, hon har just somnat. Ni som följer den här bloggen vet att när jag är ensam hemma så köper jag alltid fiskgratäng till middag. Men idag i affären flög fan i mig. Jag struntade i gratängen och slog till med en lövtunn bit! Så går det till när Alex Schulman lever på den farliga sidan.

Jag blev genast förtjust i paketet. Särskilt meddelandet uppe i högra hörnet om att detta rör sig om en ”wärdshusklassiker”.

Skärmavbild 2011-05-27 kl. 21.53.31.png Skärmavbild 2011-05-27 kl. 21.53.45.png

Jag var mycket förtjust i måltiden. Krispiga grönsaker, frasig potatis och jag kände mig som Opfinnar-Jocke när jag avlägsnade smörbiten INNAN jag stoppade in den i ugnen. Helt klart gott. Den får :++++: .

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB