Startsida / Inlägg

Tre bilder som jag velat lägga ut, men inte fått till

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-08-21 kl. 09.44.24.png

Träffade min förläggare Ann-Marie Skarp på lunch. Hon hade med sig sin man Jan Guillous nya roman Brobyggarna, som ska bli en romansvit om hela 1900-talet. Ett jätteprojekt. Jag har nu läst 28 sidor av denna bok och ska avvakta med en recension, men det är ju väldigt bra.

 

Skärmavbild 2011-08-21 kl. 09.44.37.png

Vi hade Håkan Juholt som gäst i Schulman Show i torsdags och när jag tog en bild på honom slogs jag av att han ser ut lite som en vaxdocka på bild. Bakom ser ni min svägerska Hannah Widell och hennes dotter Wilma. Apropå politiker, så hörde jag att Filip och Fredrik hade haffat Fredrik Reinfeld på stan och givit honom någon typ av bok. Tanken var, om jag förstått det hela rätt, att de ville att Reinfeld skulle läsa lite ”god litteratur” istället för Camilla Läckberg, som han enligt uppgift slukat vildsint under semestern. Och vad tycker ni om de greppet? Roligt och smart? Elitistisk och von obent? GUD, vad roligt det ska bli att följa Breaking News som har premiär på måndag på Femman, klockan 22.00.

 

Skärmavbild 2011-08-21 kl. 09.44.50.png

Så här såg det ut när vi firade vår bröllopsdag för ett par veckor sedan, på vårt torp i Värmland. Vi åt charkisar och kräfter.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB