Startsida / Inlägg

Bilder från de senaste dagarna som jag tänkt blogga, men har inte haft tid, bara

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-11-11 kl. 21.15.31.png

I veckan kom gubbarna in och rev vårt befintliga lilla badrum och det sovrum som ligger intill, som ska bli vårt nya badrum. Så här såg det ut efter första dagen. Jag tyckte det var så roligt att tänka att nån just vart på denna tjotta och att det gått vilt till där inne, så jag skämtade mycket om det, sa till Amanda att ”jag är ledsen, men jag tror jag skitit sönder toan”, och Amanda tyckte det var halvlustigt första gången, men sen tröttnade hon.

 

Skärmavbild 2011-11-13 kl. 20.17.31.png

Jag har köpt tofflor och jag ville skriva om dem, men kom inte riktigt ihåg vad jag skulle skriva. Att de är sköna, kanske. Men framför allt kanske att man känner sig väldigt gammal när man går runt i tofflor.

 

Skärmavbild 2011-11-13 kl. 20.35.26.png

Amandas företag bjöd mig på middag på Pontus häromdagen och då slog jag till med en rätt som hette ”poussin”. Jag visste inte vad poussin var för något, men den presenterades så spännande: det var denna rätt som var nu avlidne medielegenden Jan Stenbecks favoriträtt. Och jag förstår honom. Jag tror nog faktiskt att jag ALDRIG ätit något så gott i Sverige förut. Det var alltså en liten minikyckling, som var fylld med tryffel och gåslever. Det var overkligt gott. Poussin på Pontus får faktsikt :+++++: .

 

 

Skärmavbild 2011-11-13 kl. 20.18.38.png

Vi satt och slösurfade i soffan, jag och Amanda, häromdagen och när hon gick för att sätta på kaffe tittade jag vad hon höll på med. Jaha. Vi ska alltså ha heltäckningsmatta här hemma. Och inte bara det – den ska tydligen vara ”exklusiv” också.

 

Skärmavbild 2011-11-13 kl. 20.18.19.png

Jag var på svensexa igår och när jag kom hem så var Amanda vaken. Hon låg i sängen och läste. Hon sa att jag genast skulle komma med henne till badrummet. Hon hade fått en idé, sa hon. Och så ställde hon sig där inne och mumlade och jag var lite berusad och ville sova.

 

Skärmavbild 2011-11-11 kl. 21.15.42.png

Hon pekade på den yta där det var ett skafferi förut. Hon hade kommit på idén om att vi skulle ha duschen där istället för på andra sidan av rummet. Hon tyckte att det kunde vara så ”fiffigt”, ett litet krypin som är dusch. Jag undrade om det inte var lite litet, men hon sa att det nog skulle gå bra. Jag sa att byggarna redan börjat lägga rören, och Amanda sa: ”De kan väl lägga om dem.” Amanda sa att hon skulle ringa Bauhaus imorgon, och jag sa att man kanske inte ska ringa dem på en söndag.

 

Skärmavbild 2011-11-13 kl. 20.18.48.png

Imorse fick jag sovmorgon och hade helt glömt bort att det var Fars Dag! Charlie och Amanda firade mig med god frukost och paket. Jag fick strumpor och ett par shorts till squashen, eftersom jag spelat i Amandas shorts och de är tydligen lite högt skurna och lite ”tjejiga”. Jag fick också Coca-Cola till frukost. Cola till frukost är det bästa jag vet! Efter frukosten ringde Amanda Hannu på Bauhaus. Det var ett långt men vad jag förstod hjärtligt samtal som mynnade ut i att de bestämde att vi alla skulle ses på måndag och prata om idén. Men det mötet kommer inte att bli av, för en timme senare ringde Amanda tillbaka och sa att hon ändrat sig, att det kanske inte var någon bra idé att ha duschen där inne, trots allt.

 

Skärmavbild 2011-11-13 kl. 20.19.13.png

En bild på Charlie som var så gullig. Hon vill alltid klä sig i sina regnyxor.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB