Startsida / Inlägg

Jag åkte förbi…

av Alex Schulman
IMG_8733.jpg

Jag åkte förbi Amanda på Perfect Day och blev lite paff när jag såg att hon hade glasögon på sig. Vad jag vet har hon inget synfel. Kan hon verkligen  ha undanhållit detta för mig under alla dessa år? Har hon mörkat alltihop? Och i så fall: Varför? Vad i detta brytningsfel var så viktigt att undanhålla för mig att hon medvetet fört mig bakom ljuset? Och finns det fler mörka hemligheter? Men så var det inte. Amanda har inget synfel, berättade hon. Hon tyckte det var snyggt med glasögon, bara. Hahaha. Amanda Schulman, glasögonposören. 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB